lisi_fanua2

Tala Fou

Auala masani fa'agaioiga mo oloa u'amea meafaigaluega-Saunia e Corlee

Ina ia mafai ona faʻatinoina galuega faʻapipiʻi uʻamea, o matou inisinia o le a filifilia ma le faʻaeteete auala mo le faʻatinoina o oloa eseese.

O auala masani e gaosia ai meafaigaluega i le taimi nei e aofia ai:

CS2023029 Aluminum Vaega Fa'apitoa (1)

1. CNC masini

CNC liliu, vili, tu'i, CNC cutting processing e faasino i le faagasologa o le tipiina o se mea faigaluega i le foliga ma le lapopoa e manaʻomia e ala i se meafaigaluega tipi.O faiga masani tipi e aofia ai le liliu, viliina, viliina, ma isi.

Faatasi ai ma ia mea, o le liliu o le faʻaaogaina lea o meafaigaluega tipi i luga o se lathe e faʻagasolo ai mea faigaluega feʻaveaʻi, lea e mafai ona maua ai vaega eseese o le lautele, umi, ma foliga o le au;

Milling o le faʻaaogaina lea o mea faigaluega tipi i luga o se masini vili e feliuliuaʻi ma faʻagaoioi vaega o galuega, lea e mafai ona maua ai foliga mafolafola eseese ma convex concave luga o vaega;

O le viliina o le fa'aogaina lea o meafaigaluega tipi i luga o se masini vili e viliina ai pu i vaega faigaluega, e mafai ona maua ai ni pu e eseese le lautele ma le loloto.

Ua faʻaaogaina e Chengshuo la tatou lava CNC machining centre, lea e mafai ona tuʻuina atu auaunaga e tasi-taofi mo faʻapitoa faʻapitoa-maualuga oloa ma mea eseese mata.

CS2023033 Fa'aigoa Fa'aigoa 'apamemea fa'apipi'i uaea (5)

2. Fa'ailoga fa'ailoga - Nofoaga fa'ailoga

Fa'ailoga fa'ailoga e fa'atatau i le faiga o le fa'ailogaina o pepa u'amea i foliga e mana'omia e ala i fa'ailoga fa'ailoga.Fa'asologa masani fa'ailoga e aofia ai le tipiina, tu'i, punou, ma isi. I totonu oi latou, o le tipiina o le tipiina lea o le pepa u'amea e tusa ai ma se lapopoa e maua ai le tele mana'omia o vaega mafolafola.O le tu'i o le fa'aogaina lea o le limu i luga o le masini tu'i e tu'i ai le pepa u'amea, lea e mafai ona maua ai foliga eseese ma lapopo'a o pu;O le punou o le fa'aogaina lea o se masini fa'apipi'i e lolo'u ai laupepa u'amea, e maua ai siepi ma tulimanu eseese o vaega.

 sa'o tu'u fa'ailoga fa'ailoga punou

Stamping die o se mea faʻapitoa faʻagasologa faʻaaogaina i le faʻapipiʻiina o mea malulu e faʻaogaina ai mea (metala poʻo le le uʻamea) i ni vaega (poʻo oloa semi-uma), e taʻua o le malulu malulu (e masani ona taʻua o le malulu malulu)

VAEGA FA'ailoga CS03

 

Fa'avasegaga masani o fa'ailoga fa'ailoga:

(1) O se fa'asolo fa'asolo e tasi ose fa'ailoga e fa'amae'a na'o le tasi le fa'ailoga fa'ailoga i le ta'i tasi o le lomitusi.

(2) O se limu tu'ufa'atasi e na'o le tasi le fale faigaluega, ma i le tasi ta'i o le lomitusi, o se limu e fa'amae'a ai le lua pe sili atu faiga fa'ailoga i le taimi e tasi i luga o le fale faigaluega lava e tasi.

 

LAINA FA'ailoga

(3) Oti fa'asolosolo (fa'aigoa o le mate faifai pea) e lua pe sili atu fale faigaluega i le itu o le fafagaina o mea mata.Ose fa'ailoga e fa'amae'a ai faiga fa'ailoga se lua pe sili atu i luga o fale faigaluega eseese i le ta'i tasi o le lomitusi.

(4) O le fesiitaiga faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia uiga o faʻasologa faʻasolosolo tasi ma faʻasolosolo alualu i luma.I le faʻaaogaina o le robotic arm transfer system, e mafai ona vave faʻafeiloaʻi le oloa i totonu o le limu, faʻaleleia atili le gaosiga o le gaosiga, faʻaitiitia le tau o le gaosiga, faʻasaoina tau o meafaitino, ma faʻamautinoa le lelei ma le faʻatuatuaina.

 

3. Fa'agasologa o le Uelo

O le faʻaogaina o le uʻamea e faʻatatau i le faʻagasologa o le faʻafesoʻotaʻi o mea uʻamea se lua pe sili atu e ala i le faʻamafanafanaina, faʻafefe, poʻo le faʻamalosi.O faiga masani o le uelo e aofia ai le uelo o le arc, le fluorine arc welding, le kesi, ma isi. I totonu oi latou, o le arc welding e fa'aogaina ai le vevela o le arc e gaosia e le masini e fa'afefeteina ma fa'afeso'ota'i fa'atasi mea uamea;ammonia arc welding e fa'aogaina ai le vevela e gaosia e le ammonia arc i lalo o le puipuiga o se kesi talipupuni e liusuavai ma fa'afeso'ota'i mea uamea;u'u kasa e fa'aaogaina ai le vevela o le afi e maua mai i le fa'amumu o le kesi e liusuavai ma fa'afeso'ota'i fa'atasi mea uamea.

Uila ma uaea tipi oloa cs02

4. Pi'o fa'agaioiga - fa'amaufa'ailoga nofoaga

O le fa'agasologa o le punou e fa'atatau i le fa'agasologa o le fa'apipi'iina o mea u'amea i le foliga mana'omia e ala i se masini punou.O faʻagasologa masani o le punou e aofia ai le V-bending, U-bending, Z-bending, ma isi. Faatasi ai ma i latou, o le faʻapipiʻiina o le V e faʻatatau i le punou o le laupepa uʻamea i se tulimanu e fausia ai se foliga V;O le punou U-foliga e faasino i le punou o le laupepa uʻamea i se tulaga patino e fausia ai se foliga U;Z-bending o le faʻagasologa lea o le punou o se laupepa uʻamea i se tulaga patino e fausia ai se Z-foliga

 

Oloa punou

5. Die casting processing – Die casting centre

 

TOTOGI OTI

 

E masani ona fa'aoga mo le fa'atupuina o mea fa'apitoa.Die casting o le fa'apu'upu'u mo le fa'aoso mamafa.O se auala e faʻatumu ai le gaʻo o se paʻu paʻu faʻamaʻi i le uʻamea poʻo se uʻamea vai i le maualuga o le mamafa ma vave faʻamalosi i lalo o le mamafa e maua ai se lafo.O le pa'u pa'u pa'u fa'aaogaina e ta'ua o le fa'amea fa'apala.

mate lafo oloa CS02

 

6. Uaea tipi tipi

Chengshuo Hardware o lo'o iai ana lava meafaigaluega e tipi uaea.O le tipiina o laina o se fa'apuupuuga mo le tipiina o laina, e fa'atatau i se auala e fa'agasolo ai.Na atiaʻe i luga o le faʻavae o le faʻaogaina o le eletise ma le faʻatulagaina o gaioiga.O se auala e faʻaogaina ai le faʻaogaina o uaea uʻamea feʻaveaʻi (molybdenum wire, copper wire, or alloy wire) e pei o uaea eletise, ma faʻatupuina ai le vevela maualuga e ala i le paʻu eletise eletise i le va o uaea eletise ma le mea faigaluega, ma mafua ai ona liusuavai pe faʻafefe le uamea, fausia. tipiina su'iga, ma faapea ona tipi ese ai vaega.

Uila ma uaea tipi oloa cs03

A maeʻa le gaosiga eseese, o le oloa e feagai ma togafitiga eseese.

 

CS2023032 Vaega Fa'apitoa Titanium Alloy (2)

Togafitiga o luga e fa'atatau i le fa'agasologa o le fa'amamāina o luga, fa'amama ele, fa'ato'a fa'ama'i, fa'asalaina ma isi togafitiga mo vaega o meafaigaluega.O togafitiga masani i luga ole laiga e aofia ai le pikiina, faʻapipiʻi eletise, faʻafefe, ma isi. Faatasi ai ma ia mea, o le fufuluina o le acid o le faʻaogaina lea o vaifofo faʻamaʻi e faʻafefe ma faʻamama ai le vaega o meafaigaluega, aveese o oxides ma palapala ile luga.Electroplating o le faʻaogaina lea o le electrolysis e teu ai ion uʻamea i luga o luga o vaega o meafaigaluega e fausia ai se ata puipui ma faʻaleleia atili ai le faʻafefe;O le fufuluina o le faʻaogaina lea o mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻi tutusa ai le vali i luga o le vaega o meafaigaluega, fausia ai se ata puipui e faʻaleleia ai le matagofie ma le tau.


Taimi meli: Tes-13-2023